Our story

LULAB is part of DANSK TEKNOLOGI, founded by the Lund family. Hence the name LULAB, which is the short version of Lund Laboratories.

Since 1982, DANSK TEKNOLOGI has carried out more than 950 development projects for leading international companies.

The company's focus is creative and systematic innovation, technology development, and production.

This has led to a wide range of cutting-edge products and production facilities developing green technology, offshore drilling technology, aircraft catering, hospital products, analysing devices, and digital industrial products.

Lund Laboratories was established in 2018, and the development of the first LULAB products began.

Since the beginning, LULAB has been defined by quality and superior expertise. Led by CEO Martin Lund, the core values of DANSK TEKNOLOGI are reflected in each product, and LULAB now presents itself to the world as a leading beauty-tech company.

Martin Lund, Founder & CEO

Martin Lund, Founder & CEO

LULAB - Built on a heritage of 40 years of innovation

LULAB er et datterselskab udsprunget af og funderet i DANSK TEKNOLOGIs arv og historie. DANSK TEKNOLOGI blev grundlagt i 1982 af Thomas Lund, og har siden haft som mission at finde enkle løsninger på komplekse problemstillinger. Nedenfor er vist nogle få eksempler ud af de 950 udviklingsprojekter DANSK TEKNOLOGI har gennemført for en lang række internationale markedsledere. Projekterne har resulteret i levering af talrige banebrydende produkter, teknologier og produktionsanlæg fra hovedkvarteret i Allerød.

1982

Civilingeniør Thomas Lund grundlægger DANSK TEKNOLOGI som 32 årig. Han får undervejs i virksomhedens udvikling værdifuld støtte af sin hustru, Jette.

1/12
1983

Efter 1 år er der opbygget et ungt, men effektivt team af ingeniører.

2/12
1985

Kateter-automater : Vi udvikler maskiner til automatisk fremstilling af katetre til brug på hospitaler verden over. De 11 maskiner vi bygger kan producere 50 % af verdens forbrug af katetre. For MAERSK MEDICAL.

3/12
1989

NovoLet : Vi udvikler verdens første engangs-insulinpen, samt bygger og leverer 6 maskiner til automatisk samling af disse. 1.500.000.000 NovoLet-penne er blevet fremstillet, til gavn for diabetikere verden over. Prisbelønnet. For NOVO NORDISK.

4/12
2000

Digital Dosing : Vi udvikler et program af 37 forskellige pumper til digital dosering af kemikalier. Produkterne revolutionerer markedet , og er blevet en hjørnesten i Grundfos forretning. Prisbelønnet. For GRUNDFOS.

5/12
2002

Spice Galley : Vi udvikler et epokegørende nyt koncept til flykøkkener. Det giver plads til 14 ekstra sæder i en Airbus A350, sparer 1800 kg vægt og giver væsentligt forbedrede arbejdsforhold. Vi bygger 2 komplette prototyper til test. Prisbelønnet. For AIRBUS.

6/12
2005

Lyd til AUDI A8 : Vi udvikler en opsigtsvækkende, bevægelig diskanthøjttaler til et banebrydende lydsystem til AUDI A8. Tilsvarende koncepter udvikles til Mercedes og Aston Martin. Vi bygger og tester en række prototyper. For BANG & OLUFSEN.

7/12
2008

BLUNOX : Vi udvikler for egen regning en banebrydende teknologi til eliminering af NOx fra dieselmotorer på skibe, offshore-installationer og el-generatorer. Anerkendt som den førende teknologi af krævende kunder som MAERSK og ROYAL NAVY. Produceres af BLUNOX, der er et søsterselskab ejet af Kristian Lund.

8/12
2017

Teststand: Vi udvikler og bygger en maskine til test af kritisk parameter til nyt koncept for effektiv rejsning af offshore vindmøller. For MAERSK SUPPLY SERVICE.

9/12
2018

Teknologi til Customized Haircare : Med civilingeniør Martin Lund som drivkraft begynder vi udvikling af produktformuleringer, designlinje, doseringsteknologi, algoritmer, website, software, produktionslinje og fabriks-layout. For egen regning.

10/12
2021

Produktionslinje til Customized Haircare : Vi opbygger et avanceret produktionssystem der ud fra 56 aktive ingredienser kan fremstille milliarder af forskelligt formulerede hårplejeprodukter, så hver enkelt kunde kan få leveret et optimalt produkt.

11/12
2022

LULAB : Med civilingeniør Martin Lund som Founder & CEO lancerer vi LULAB som et førende beauty-tech brand. Hermed starter opbygningen af endnu en ny forretning baseret på DANSK TEKNOLOGI´s stærke teknologiske viden og værdisæt.

12/12